שמות

חדשות כיפה הרב יצחק שלו 09/09/17 21:31 יח באלול התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב נולדו לי תאומות ואני ואשתי נתנו את השמות הילי ולורין ותמיד תמיד גם אישתי וגם אני ידענו שעם יהיו לנו בנות ניתן את השמות האלהמה דעתך על השמות למרותשהם לא מהתורה

תשובה

שבוע טוב.

אם כבר נתתם את השמות האלו, כנראה שהיתה בכם מעין רוח הקודש של ההורים.

באופן כללי. כל עוד אין סיבה מבחינתכם לשנות את השם לא משנים. שינוי שם זה שינוי מהותו של האדם ולכן גם אם יש שמות שאינם טובים לא משנים כל עוד האדם לא מוכן ולא רוצה בכך.