שם לבת אנא אלי

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 26/05/22 15:34 כה באייר התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בהריון עם בת בכורה בעזרת השם ואני ובעלי רוצים לבחור שם לבתנו וחשבנו על אנא-אלי ,האם כדאי? ומה הפירוש המדויק של השם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום

ראשית אברכך בברכת הריון בריא בשעה טובה ותזכו ללידה קלה בעיתה ובזמנה.

מצד משמעות השם נראה שהוא חיובי, בקשה מהא-ל.

מאידך, עלולה להיות השפעה לא טובה בנתינת שם לא שגרתי לבת מצד ההקשר החברתי.

אני ממליץ לבחור שם דומה במצלול או במשמעות, כגון: הילה, הודיה.

בהצלחה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן