שם לבן

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/05/21 15:39 כח באייר התשפא

שאלה

שלום.

בני הראשון בן שנתיים כיום וקראנו לו ינאי.

יום שישי האחרון נולד לנו עוד בן, כאשר הברית בעז״ה תתקיים ביום שבת בחג.

חשבנו על השם יהונתן.

אשמח לשמוע מה הרב חושב על השם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שתזכו לגדלו לתורה לחופה ומעשים טובים עם אחיו, ובשמחה רבה בבית.

השם יהונתן הוא שם טוב, אבל העיקר שהרך הנולד יעלה מעלה מעלה ויהיה צדיק וחכם.

בריאות איתנה

כתיבה וחתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן