שירים בספירת העומר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/05/22 11:32 יט באייר התשפב

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול, מה קורה אם ללא כוונה שומעים מוזיקה? לדוגמא, שומעים שיר ברחוב, או חנות אוכל...או היום הראו לנו סרט חינוכי מלא בשירים ולא ידעתי מה לעשות...וגם כן, איך לכפר על המעשה?

תודה רבה????

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אנחנו כבר אחר לג בעומר ואפשר לשמוע שירים.

לגבי העבר צריך לדעת ששירים שלא באים לשמחה וריקודים לא נאסרו, ולכן שיר ברחוב או רכב לא נאסרו, כן גם שיר בתוך סרט חינוכי לא נאסר.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן