שידוכים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/12/21 13:22 כז בכסלו התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בשידוכים קרוב ל כמעט 6 שנים יצאתי עם גל הסגנונות אני באה מבית פשוט מאוד בעלי בתים כמו שאומרים

אבא שלי אברך ולומד אמא שלי סייעת בגן

אנחנו משפחה ממוצעת ברוך השם יש הכל ומודים על הכל

השאלה היא כזאת אני אומרת לעצמי כיום הבחורים פוסלים בלי חשבון על הקטע של הכסף לא מוכנים להתפשר אם אין דירה מצד השני הם רוצים להתחתן רק במקומות של פאר רוצים שהאישה תעבוד בעבודה מכובדת ( מה הבעיה בצילום שיניים ) פוסלים ישר על חיצוניות ( ברוך השם אני נאה רזה אבל יש לי שיניים מקדימה קצת יוצאות זה לא בולט ) אבל הגברים ישר פסלו ואני אומרת לעצמי אתה אמרתה שאתה מתעסק בפנימיות הינה לך בחורה שמורה שגדלה כמו שאומרים עם העיניים לא הכל הגיע אלי עם מגש של זהב( מיילא הבחור שמימולי היה נאה אז היה דורש את זה אבל הוא בעצמו לא הכי נאה ההורים שלו לא עובדים ויש דרישות ... וזה עוד חרדים ..

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ראיתי את דבריך והם ישרים וצודקים, מראים על מחשבה נכונה ללא סיבוכים ונובעים מכאב לב עמוק. אינני חולק על אף מילה ממה שכתבת, אבל אני חושב שאת צריכה להודות לקב"ה, שלא כל אחד יכול לזכות בך, שמעלותיך גדולות ומראות על אצילות דקדושה, ואשריך שאת כזאת. המשיכי להתפלל לקב"ה שישלח לך זיווג טוב וישר, ואולי יש לך חברות טובות שיכולות לעזור לך, כדאי להרבות אתן בשיחה על נושא. ובע"ה אך טוב וחסד יסובבך.

חנוכה של אורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן