שידוך

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/02/21 15:34 כג בשבט התשפא

שאלה

הכרתי מישהו בשידוך בעיקרון אנחנו עובדים ביחד בעבודה וניסיתי ללכת לשידוך ובהתחלה הפגישה הראשונה הצליחה וגם השניה ומפה המשיך גישה אובבסיבית מהצד שלי של שאלות אליו מתי הוא הולך? מתי הוא חוזר? למה הוא מדבר איתה? ואיתה? ואם אנחנו בסדר וכל מיני שאלות כאלו עד שזה הפך למין ויכוחים כאלו וכניראה שהרסתי מרוב הלחץ הזה וכאילו כן יש לי רגשות אליו ועכשיו אני לא יודעת איך לפנות אליו אם לדבר איתו וכאילו אני אוהבת אותו אבל כל הויכוחים האלו רק הורסים וכל דבר שאני רק שואלת אותו הופך את זה לויכוח והוא רוצה ללכת לשאלת רב מרוב כל הויכוחים ואני מפחדת לאבד אותו מה לעשות?!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הדבר הטוב ביותר זה תמיד שיחה ישירה זו עם זה מתוך כבוד והערכה לא חלילה חקירות ובדיקות מה הוא עושה ומה לא, אלא מה התוכניות המשותפות. בכו"א אם אינם יכולים להגיע לשיחה משותפת ראוי שיבוא אתכם איש או אישה מנוסה במפגשים כאולו ולכוון אתכם במהלך השיחה.

בהצלחה

יהודה הלוי עמיחי

מכו התורה הוארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן