רכילות ולשון הרע

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 29/05/22 10:08 כח באייר התשפב

שאלה

שלום וברכה ,איך אני יכולה להפסיק לרכל ואיך אני נמנעת מריכולים ?או איך אני יכולה ליגרום לאנשים להפסיק לרכל ולשון הרע ,אני נמצאת במקום שבו אני גרה 24/7 עם אנשים ,והמקום הזה כל כך אינטנסיבי כל דבר יודעים כל ריב פשוט הכל איך גורמים לאנשים להפסיק לרכל מבלי שזה יבוא עליי בסוף ,הרי אני לא רוצה להתערב מצד שני ישנן סיטואציות לא נעימות שבה מרכלים.

תודה

תשובה

את לא אחראית על אחרים אלא על עצמך. תתרחקי כשמרכלים. אל תסכימי לשמוע. תתחילי את השינוי בך ואי"ה יתכן שזה ישפיע על אחרים