קשיים ולבטים בזוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/02/21 10:19 יא באדר התשפא

שאלה

שלום .

יש לי חברה כבר יותר מעל שנתיים , קשר דתי ברוך ה׳ יצא לנו ליפול די הרבה בקטע המיני , ולצערי יצא לי לדבר איתה על זה שאני רוצה שלא נשכב ואני לא מצליח כי אני בצבא וקשה לי מאוד לא ליפול בזה והיא אותו הדבר רק לא יכולה בלי הנשיקות , מצד אחד יש לי רצון עז לשמור נגיעה , ויש גם בעיה שמפריעה לי מאוד אצלה שהיא קיטשית מידי ואני לא אוהב את זה בכלל ושאני רוצה לשמור על עצמי ברגע שהיא מדברת ככה אני נופל , בזמן האחרון אני חושב הרבה על הקשר האם לפרק אותו או לא , ומצד שני אני רוצה להתחתן והיא אומרת לי שאנחנו ילדים ולא מתאים עכשיו , בקיצור אני ממש בצומת דרכים מבלבלת ואני לא יודע מה לעשות , אשמח לייעוץ והצלת הנפש שלי בדחיפות .

תשובה

שלום וברכה

כתבת נכון שאתת נמצא בצומת.

ובדרך כלל, כשנמצאים בצומת דרכים – זה הזמן לחשב מסלול, ולהחליט לאן ללכת.

וכשלא יודעים – כדאי לעצור, ולא ליסוע לכיוונים בלי להכריע לאן רוצים להגיע.

שפע ההתלבטות שלך עכשיו קורא לכם לעצור.

להקפיא.

לבדוק האמנם.

האמנם אתם רוצים לכרות ברית ?

האמנם אתם הולכים בדרך נכונה וראויה ?

האמנם זה מה שאתם מחפשים האחד בשני ?

האם אתם נמצאים בלוח הזמנים במשותף ?

ואל תמשיכו בלי שיהיה לכם כיוון מסוים. גם אם לא תשובות חתוכות, אבל כיווני מחשבה – כן.

ואז תדעו את דרככם.

ואשמח לעזור.

כל טוב