קשה לי כל כך...

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 13/07/20 00:48 כא בתמוז התשפ

שאלה

שלום,

התחלתי לצאת לפני שנתיים ואני מרגישה שמסע החיפוש אחר בעל גומר אותי.

הוא בהחלט בנה, חיזק ודייק אותי, אבל הגעתי לנקודה שכבר כאבתי כל כך הרבה, ציפיתי והתאכזבתי כל פעם מחדש. התפללתי, בכיתי, ביקשתי, התאמצתי. וזה לא קורה.וזה שובר אותי.

מבחינה דתית חלה בי תמורה דיי רצינית, אפשר להגיד שהתדרדרתי מאוד בחודשים האחרונים, דברים שהיו חשובים לי בעבר כבר לא כל כך חשובים לי, מטילה ספק בדברים שהיו ברורים לי ומתחילה לחשוב שאולי פשוט אני לא אצליח להתאהב בבחור "דוס" ושיותר יתאים לי לייט. כל כך לא פשוט לי למצוא מישהו שמוצא חן בעיני ושמרגיש לי שלי..

אני כל כך עייפה מתפילות ומהשתדלויות, וכבר תקופה ארוכה שמרגישה אדישות גדולה.

לא יודעת איך מתקדמים מכאן...

מרגישה שכל יום שעובר אני הולכת ומתרחקת מה', וחוששת שגם מהאיש שלי.

אומרים שלא מעמידים אדם בניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו. אני לא מרגישה שיכולה לגבור על הניסיון הזה, אז לא מבינה איך הוא לא מגיע...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

כואב הלב לשמוע את מה שאת עוברת.

לפעמים דווקא כשמגיעים לשיא הכאב משם מגיעה הישועה.

מציע לך לנוח קצת, להירגע, לתת הזדמנות נוספת לאט לאט מתוך רוגע ונחת.

ה' הטוב לא עזב אותך, לפעמים הוא מעביר אותנו כל מיני תמורות שונות בחיים כדי שנגיע למקום הנכון והטוב שלנו.

מציע לך להתייעץ עם מישהו שמכיר אותך ואת מעריכה אותו.

בהצלחה רבה,

וכולי תפילה שה' ישמח אותך בקרוב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן