קריאת שמע ישראל בבוקר

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 20/09/21 16:44 יד בתשרי התשפב

שאלה

אם בעוונותיי, קמתי מאוחר, נניח ב11:00, כאשר אני מניח תפילין, אני יכול לקרוא בכלל קריאת שמע ישראל? או שזה שעבר זמן קריאת שמע וזהו.

ובכלל, האם אני יכול להתפלל שחרית כרגיל עם ברכות השחר שמונה עשרה וכו'?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

אתה יכול להניח תפילין ולקרוא קריאת שמע.

שחרית כרגיל מותר להתפלל עד חצות היום כמפורסם בלוחות.

מקור: שו"ע סימן נח וסימן פט

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן