קידושין בצחוק

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 11/03/20 19:43 טו באדר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

היום אני נשוי כבר 5 שנים עם ילדים , אשתי מספרת לי שבעבר צחקו עליה כשהייתה בצבא

פרטים מלאים היא לא זכרה אבל חלקם היא סיפרה לי , בצבא כשהייתה חיילת חלק מהחברה היו נטפלים אליה כי היא הייתה תמימה , באו אליה שתי בנים ו בכוח תפסו לה את היד והכנסו לו טבעת מפלסטיק , וקידש אותו לטענת אשתי הוא לא אמר את כל המשפט רק חלק ממנו.

רציתי לדעת האם אני צריך להתיר את הקידושין שלה או שזה לא תופס ?

אני נשאתי לאשתי לפני 5 שנים עם רב ועם קידושין.

תודה רבה תומר

תשובה

שלום וברכה

אפשר להתעלם לגמרי.

אין שום אפשרות למעשה קידושין כאשר האישה לא רוצה ברצון מוחלט.

מעבר לכך, נראה כי מדובר בעוד סיבות רבות שאין שום צורך להתחשב בכך.

כל טוב