קומקום חשמל

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/03/21 10:26 יב בניסן התשפא

שאלה

יש לי קומקום חשמל לשבת של חברת קנדי.

מה אני צריכה לעשות בו כדי להשתמש בו בפסח???

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

מתוך פניני הלכה:

מיחם של שבת וקומקום, נוהגים להגעילם שמא נפלו בהם פירורי חמץ. הגעלתם על ידי מילוי מים ככל האפשר, הרתחתם כדרך הרתחתם כל השנה, ושפיכת חלק מהמים דרך הברז או הפיה שנועדו להוצאת המים מהמיחם. טוב לנקות תחילה מאבנית המצטברת בו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן