צער בעלי חיים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/03/21 13:24 יז באדר התשפא

שאלה

יש לנו חתולות ברחוב והן די קבועות בנוף השכונה והן מיללות הרבה, אני מאוד רוצה להביא להן לאכול או לשתות משהו כי אני מרחמת עליהן אבל מצד שני אני יודעת שזה יגרום למצב שהן יהיו בסביבת ביתי יותר ויכנסו לגינה הפרטית שלי. מה עליי לעשות?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לתת להן אוכל ושתיה רחוק מביתך

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן