פרוש חלום

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 05/10/19 23:54 ו בתשרי התשפ

שאלה

בס"ד

שלום רב,

אני אשמח לפיענוח חלום

אני רואה שאנחנו (אני בעלי ילדי ואורחים בבית ) גרים בבית שכיר בו גרנו לפני מספר חודשים הכל נחרב מסיבה לא ברורה אני עוברת עם בעלי בין החלקים שנחרבו בבית ובאחד החללים בבית באה רוח רפאים שקופה במבנה גוף נשי לא מובן מי זאת אני חושבת לי בחלום שזהו אמא של בעל הבית שככל הנראה היתה גרה בבית זה נכנסת בי בגופי אני מרגישה חנק ומתחננת שתצא ממני והיא יוצאת ואני מרגישה הקלה ואז התעוררתי באמצע לילה טרודה מהחלום

אשמח לפענוח חלום זה

תודה

אני לא יודעת מי הרב המפענח חלומות אם זה לא אתה אנא העבר זאת לרב מפענח

תודה רבה

אלינור

תשובה

שלום וברכה, אני מפה אותך לתשובה שכתבתי בעבר בנושא חלומות:

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-352