פסוק שמתחיל באות נון ומסתיים בר'

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 23/09/21 21:13 יז בתשרי התשפב

שאלה

מחפש פסוק באותיות שמי (ניר )ומדוע הרבה אומרים לי ששמי בעל משקל רוחני רב. שאלה נוספת גיליתי שסופי תיבות ניר זה שמעון בר יוחאי. אז מה זה בא לומר?

תודה רבה ומועדים לשמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

איני מבין במשמעויות עומק של שמות ובראשי תיבות שיש בשם.

אני חושב שההתמקדות של האדם צריכה להיות במה שתלוי בו, כלומר במעשיו, במידותיו, במחשבותיו, בלימודו ובכל מה שיש לו בחירה לגביו, ושם הוא יכול להעניק משמעות מאוד גדולה לחייו.

פסוקים לפי אות ראשונה ואחרונה אפשר למצוא ברשת, למשל בקישור הזה

http://www.toratemetfreeware.com/online/f_00720_part_14.html#HtmpReportNum0016_L2

כל טוב ומועדים לשמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן