פירוש חלום על פגוע ראש

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/11/20 14:06 יא בכסלו התשפא

שאלה

שלום

אחי הקטן (בן 22) עבר תאונת דרכים קשה והוא עם פגיעת ראש , טרם שב להכרה מלאה

אחי השני חלם חלום בו הוא שומע אותו או דמות אחרת בחלום אומרת לו שאם הוא יביא אבן מבית המקדש הוא יתעורר

מה משמעות החלום ?

תשובה

שלום וברכה

מבין הדברים שחז״ל אמרו על החלומות - נראה שיהיה נכון לומר פה ״כל החלומות הולכים אחר הפה״, כלומר: הדבר מאוד תלוי לאן אתם תקחו את החלום הזה.

חישבו מה בעולמכם יכול להיות אבן מבית המקדש שאתם יכולים לבנות בחיים שלכם, והוליכו את החלום לשם על ידי פירושו ומימושו.

ובעזרת ה׳, יזכה אחיכם לרפואה שלמה

כל טוב ושבת שלום