פותח את ידיך

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 22/09/21 23:18 טז בתשרי התשפב

שאלה

שלום הרב.

שמעתי הרבה פירושים על " פותח את ידיך", אבל לא מצאתי מי הוא ה"פותח", ואת ידי מי הוא פותח... האם האדם פותח את ידיו לקבל את השפע מאלוקים, או שה' פותח את ידיו ומשפיע טוב לכל חי?

אשמח להבין.

תודה רבה ומועדים לשמחה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

ה' הוא הנושא של הפסוקים במזמור הזה, ולכן הפירוש הוא כפי המשמעות האחרונה שכתבת

כל טוב ומועדים לשמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן