פגם הברית

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/10/21 19:19 יג בחשון התשפב

שאלה

כבוד הרב שלום!

אני פוגם בברית כבר לא מעט זמן אפשר להגיד שאני שבוי בתוך זה כבר חצי שנה שאני מנסה לברוח מזה להתנתק חצי שנה סיוט ולא מצליח. לאחרונה אבי נפטר ואני משתדל להתפלל בכל יום מנחה וערבית ולקרוא עליו קדיש ויש לי 2 שאלות.

1. האם יש איזושהי דרך לצאת מזה?

2. האם תפילותיי ובמיוחד הקדיש מתקבלים?

תודה מראש!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום אח יקר

קודם כל אני רוצה לומר לך ולבקש, שלעולם אל תתייאש, כי זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות. אפילו יותר מהחטא עצמו.

1. זה לא בהכרח פשוט, אבל יש דרכים.

אני מבקש שתקרא את התשובה בקישור הבא, וגם את התשובות בקישורים שבתוכה (וכך הלאה).

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%A4%D7%92%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-174/

2. בוודאי שכל תפילותיך והקדיש וכל המעשים הטובים שלך מתקבלים ורצויים ויקרים בעיני ה'.

אתה לא אדם רשע חלילה, אלא אדם שמתמודד עם קושי וניסיון גדולים. שלא יעלה בדעתך להפסיק אפילו משהו אחד טוב בגלל ההתמודדויות והנפילות. בדיוק להיפך.

מוזמן לחזור ולשאול שוב אחרי שתקרא את הדברים

כל טוב ובהצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן