עריכת אזכרה ייארצאייט לאמא

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 21/12/21 23:43 יז בטבת התשפב

שאלה

אנחנו נמצאים באבל על אחי שנפטר לפני שבועיים,בשבת הקרובה תחול אזכרה של אימי ע"ה כיצד יש לנהוג לגבי עלייה לבית העלמין והאזכרה עצמה, תודה כבוד הרב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

צר לי לשמוע. המקום ינחם אתכם.

עלייה לבית עלמין כרגיל. אזכרה בחיק המשפחה או בבית הכנסת כנהוג.

אין בהתכנסות לזכרה של אמכם פגיע בכבודו של המנוח, להיפך - יהיה הלימוד לעילוי נשמת הבן והאם ונשמתם תהיה צרורה בצרור החיים. אמן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן