עצה: אני מחפש רב שכותב על איך להתפלל תהילים ולא לקרוא אותם ואיך ליצור לעצמך משמעות - מתבקשת עזרת הקוראים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/07/22 16:05 ב בתמוז התשפב

שאלה

שלום לכבוד הרב.

בהמשך לשאלתי מהבוקר, ראשית תודה רבה על התשובה המהירה.

מה אני מחפש? רב שכותב על איך להעביר תפילה בלי לחזור ברוורס סתם באמצע, שכותב על איך להתפלל תהילים ולא לקרוא אותם, על איך ליצור לעצמך משמעות שקמת בבוקר ולא לשאול את עצמך למה קמת בבוקר.

אני לא מחפש מטפל זה לא רלוונטי מסיבות מרחק, פשוט מחפש רב שעוסק בנושאים האלה של בריאות הנפש.

תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

הדבר הטוב ביותר הוא לפרסם את שאלתך ברבים (כמובן בעילום שם).

ולבקש את עזרת הקוראים.

מה שאני מכיר הוא דברים רבים שמתפרסמים ברשת על ידי רבנים, נשים וכדו'.

ושיעורים יפים שיש ביוטיוב וכדו'.

אבל אני לא בקיא מספיק.

ומי שיוכל לסייע - נפרסם את תגובתיו.

כל טוב ושבת שלום