עגיל בגבה לנשים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/05/22 18:02 יט באייר התשפב

שאלה

שלום, אני מאוד רוצה לעשות עגיל בגבה ורוצה לדעת אם יש בוודאות איסור הלכתי לגבי זה . אני כבר תקופה ממתינה עם זה בעיקר כדי להתייעץ, ומאוד רוצה בזה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין איסור הלכתי לעשות כך.

משעה שהותר לחורר חור בתנוך האוזן לעגילים - אין הבדל עקרוני בין תנוך אוזן ובין עגיל.

כיום זה גם לא מושך תשומת לב מיוחדת.

לא אסתיר את העובדה שאני לא מבין את הערך או את היופי שבזה, אבל זה לא חלק משיקול דעת הלכתי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן