עבודה בתמנון בקניון סירקין

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 27/07/21 15:11 יח באב התשפא

שאלה

האם מותר לעבוד בחנות בגדים-תמנון בקניון סירקין בפ"ת? כי גם דתיות קונות משם אך גם חילוניות קונות משם ואני מפחדת שחלילה אני יעבור על איזושהי עבירה כי הבגדים הם כעיקרון לכולם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מותר.

תתפללי להשם שלא תארע תקלה על ידך.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן