ספר הזוהר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/04/20 14:38 כג בניסן התשפ

שאלה

שלום וברכה

גיסי שומר ספר סוהר /ספר קדוש אחר מאז תקופת הצבא .הספר אטום ועטוף עם איזולירבנד לבן .

במקרה נתקלתי בספר הזה בבית הוריי כשהיו פה ומאוד סיקרן אותי מדוע גיסי סוחב ספר כזה שנראה הרוס

עד דשמעתי אתהסיפור מאלותי (אישתו)

הספר הזה איתו מאז גיטסו לצהל ועד היום משוחרר כבר כמה שנים טובות

בשירותו הצבאי היה חובש בקרבי

והספר הזה מלווה אותו מאז כשמירה

בקצה יש חור שמגיע גם לספר

חשוב לי לציין שכבר במשך שנים גיסי עובר דברים לטובים בכלל בייחוד בנושא פרנסה

רציתי לדעת האם יכול להיות קשר בין הדברים

האם צריך לקחת את הספר לבדיקה שמא משהו אינו תקין ופגום

האם זה כמו עם נושא המזוזה ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם יש בעיות בפרנסה יש לטפל בפרנסה, ללכת לייעוץ ומקצוענים שידריכו כיצד להתנהג שלא יהיו בעיות.

בהצלחה

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ