מותר להתאמן בגיטרה בספירת העומר?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 09/04/21 17:00 כז בניסן התשפא

שאלה

הי, דבר ראשון תורה רבה על המיזם. זה ממש לא מובן מאיליו שאתם מפנים זמן ועונים לנו.

אז השאלה שלי היא כזו- אני מנגנת בגיטרה כבר יותר משנה וחצי. שנה שעברה בספירת העומר עוד למדתי עם מורה, אז היה ברור שזה לצורך למידה, אבל עכשיו אני כבר לא לומדת עם המורה, אני יותר לומדת לבד דברים שלא למדתי עם המורה. אני יודעת שאם חודש אני לא אנגן אני אהיה קצת חלודה אחר כך כי אני רגילה לנגן כמעט כל יום. השאלה שלי היא האם זה נחשב לצורך למידה? אני רק צריכה לציין שאני נהנת מזה.

תשובה

שלום רב ויישר כח על השאלה.

ניתן להקל ולנגן בגיטרה שירים שאינם שירים שמחים או שירי ריקודים אלא שירים רגועים, וכך תמשיכי את האימונים שלך בגיטרה.

בהצלחה רבה!

טוביה