סליחה בווטסאפ

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/04/21 09:39 יז באייר התשפא

שאלה

שלום, אם נפגעתי ממישהו ושלחתי לו הודעה (לפני התקופה של אלול) שאני מצטערת אם יצא שהוא נפגע גם מהסיטואציה והוא שלח לי שהוא לא נפגע וסולח וגם מבקש סליחה. האם זה נקרא סליחה? מכמה סיבות:

זאת סליחה בווטצאפ, הוא שלח את זה כתוך כדי כי אני שלחתי וזה לא בא ממנו, הוא לא פירט על מה הוא מצטער(שזה עוד יותר פגע כי זה אומר שאפילו הוא לא יודע ממנה נפגעתי).

ואם זה כן נקרא סליחה הוא לא צריך לבקש שוב לפני ראש השנה? תודה רבה!

תשובה

שלום

יש לבקש סליחה כראוי ולפייס את חבירו באמת

כל טוב