סימנים המזמינים לימוד חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/02/20 18:20 טו בשבט התשפ

שאלה

האם אני יכול לעשות משהו סגולות לחלומות של תורה שאני אלמד בהם תורה עם סבא שלי ז"ל ובכללי חלומות שיראו לי כזה מה היה פעם אני מאוד מתגעגע לפעם לתקופה שסבא שלי היה חי והיינו ביחד כל הזמן ובחגים היה אווירה טובה.

היום מה שהולך על הפנים הכל ירד לטמיון.

השאלה שלי כמובן מה שרשום למעלה בתחילת הכתוב, והאם אני יכול לעשות משהו כאילו לפני שטני הולך לישון שזה גם יהיה סגולה לסימן טוב משמיים ולחלומות קדושים ורוחניים עם העולם הבא?

תשובה

שלום וברכה

איזו בקשה יפה ואיזו תשוקה גדולה.

איני יודע האם יש דרך לעשות זאת,

זולת לאור מאמר חז"ל "אין מראין לו לאדם אלא מהרהורי ליבו",

ואפשר שככל שתהיה זו התשוקה הפנימית שלך אפשר שהדבר יתרחש.

כל טוב