נשמות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/09/21 21:42 טו בתשרי התשפב

שאלה

איזו שפה הנשמות דוברות? מה מדובר בגן עדן?

האם נפטר שלא ידע עברית יוכל לשוחח עם קרוביו שנפטרו בעברית?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

על אף הסקרנות הגדולה שלנו לגבי גן עדן - לאמתו של דבר אף אחד לא יודע איך הדברים מתנהלים שם.

סביר להניח שהתקשורת שם היא לא מילולית, אלא תקשורת של נשמות, בדרך שאנחנו לא יכולים להבין, ומחסום השפה כלל אינו רלוונטי.

כל טוב וחג שמח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן