נשיאת פלאפון בשבת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/09/21 12:11 כא בתשרי התשפב

שאלה

שלום,

אשתי בהריון בסיכון גבוה חודש שמיני. בגלל המצב שלה אני דואג להשאיר אותה בשבת לבד. רציתי לשאול האם בשבתות שאנחנו עושים לבד אני יכול לשאת איתי פלאפון כדי שאם היא תצטרך אותי היא תוכל להתקשר אלי? אני רוצה לציין שיש אפשרות שעד סוף ההריון נסע כל שבת להורים כדי שהיא לא תישאר לבד.

תודה

עידו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

במצב הזה מותר לשאת פלאפון, בשל האפשרות שיהיה בו צורך הקשור בסיכון.

ברם, צריך לבחון כל פעם האם זו הליכה חיונית, או שניתן להישאר בבית ולא להזדקק לשאת אותו.

אין חובה ליסוע כל שבת להורים.

כל טוב ולידה משמחת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן