נידה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/12/21 20:16 ל בכסלו התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב אשמח לקבל תשובה

אני אחרי הקיסרי בתחלתי גלולות יאז פלןס במשך ארבע חודשים דימומים לא פוסקים..עד שהתנקתי טבלתי והתחלתי מיד עם גלולות מרסילון..כעץ אחרי הטבילה כל היום אני נקיה ומידי ערב אני מנגבת את המקום אחרי שירותים או משהו ויש על הנייר חום אדום כזה..מה עושים ? זה אסור מותר טהורה או לא?

המצפה לתבושה והתיסכולל ממש חזק אחרי ארבע חודשים של להיות טמאה והבעל גם כן משתגע כבר

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי לפנות למכון פועה בירושלים

כתובתנו: עזריאל 19, גבעת שאול, ירושלים 9547702

טלפון 02-6515050 למזכירת הרבנים – שלוחה 9

פקס 02-6517501

אימייל info@puah.org.il

מוקד שאלות בטהרת המשפחה (בלבד)

052-5910020 בין השעות 18.00 – 20.00 רב משיב מהמכון – נייד (לשיחות בלבד)

המכון הנ"ל עוסק בשאלות אלו ויתנו לך את העצות הטובות ביותר.

בשורות טובות

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ