נזקי הוצאת זרע לבטלה

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 06/10/21 12:21 ל בתשרי התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב.

רציתי לדעת יותר על הנזקים של הוצאת זרע לבטלה גם רוחנית וגם פיזית.

האם הבן אדם שמוציא זרע לבטלה מקבל השפלות כמו בעניין של גאוות האדם? תודה מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

ראשית אברכך שתזכה ללכת בדרכי התורה והמצוות, ולדבוק בקדוש ברוך הוא בכל אשר תפנה.

הוצאת זרע לבטלה הינה עוון שיש לו השלכות רבות על פי הפשט ועל פי הסוד. אך העיקר בעבודת השם שלך הוא להתמקד בתיקון ולא בקלקול כיוון שהקלקול שייך לעבר והתיקון הוא בהווה ובעתיד.

תיקון חטא הברית הוא בקביעת עיתים לתורה, ניצול הזמן, התקנת סינון אינטרנט במכשיר הנייד ובעשייה חיובית.

בהצלחה רבה בכל אשר תפנה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן