נומרולוגיה קבלית

הרב ירון אנגלמאייר הרב ירון אנגלמאייר 27/06/22 13:56 כח בסיון התשפב

שאלה

האם מותר ללמוד נומרולוגיה קבלית לפי מספרי מ״מ בריאת העולם לדעת על עצמי תכונות חיוביות/שליליות - גילוי או הסתר כדי לתקן מה שצריך ?

תשובה

שלום רב,

הכיוון הזה עשוי להיות בעייתי מכמה בחינות, אבל בעיקרון אין כל כך צורך, כי בשביל ללמוד על התכונות שלנו ומה לנו לתקן ישנם ספרים גדולים העוסקים בכך בגלוי, הרי הן ספרי המוסר של גדולי עולם, דוגמאת חובות הלבבות, אורחות הצדיקים ומסילת ישרים וכו'

בהצלחה רבה ובברכה,

ירון אנגלמאייר