נדר שלא בטוח לגביו..

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/04/21 17:33 כג בניסן התשפא

שאלה

שלום, נדרתי נדר מסויים שאעשה משהו מסויים כול יום /מקסימום כול 4 יום חובה, עכשיו אני מקיים את הנדר בהקפדה אבל לא בטוח אם נדרתי כול 4 יום או כול יום...מה לעשות במצב כזה? אני כן מקיים את מה שאני זוכר מהנדר ומקווה שלא טעיתי בזכרוני כי הנדר היה יחסית מזמן..מה עושים? תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלו' וברכה

הדין בנדרים שהולכים להחמיר בייחוד בלשון. (עיין סי' רח). על כן יד להחמיר בכל ספק.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן