מתקן לקוביות קרח מסיליקון ליד כיריים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/12/21 10:46 ב בטבת התשפב

שאלה

שלום,

יש לי בבית מתקן לקוביות קרח (מלבן עם חורים בגודל קוביות, המתקן הרגיל) מסיליקון שהיה זמן רב ליד הכיריים ואולי "עפו" לתוכו נתזים בשריים או חלביים או שניהם. האם יש בעיה להשתמש בו לקרח או שהוא הפך לבשרי או חלבי או יש איזהשהי בעיה מאיזשהו סוג? תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

נראה שאפשר להשתמש במתקן הנ"ל. מכיוון שאין אנו חוששים שמא עף, ואם ניתז אין אנו יודעים על קור וכדו'. והשמוש איננו בחם אלא בקר, על כן רק צריך לנקות היטב ולהשתמש במתקן.

חנוכה של אורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן