מתי צריך לעשות סעודה לנפטר ומתי צריכים לעלות לקבר שהוא נפטר ב א בתשרי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 30/06/22 21:49 א בתמוז התשפב

שאלה

שלום רב

אני רוצה לשאול שאלה בבקשה על אבא שלי מתי צריך לעשות סעודה לנפטר ומתי צריכים לעלות לקבר שהוא נפטר ב א בתשרי זה יוצא יום הראשון של החג יום שני

בתודה רבה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אני מציע לעשות את הסעודה במוצאי שבת (אם זה אפשרי מבחינתכם)

ואת העלייה לקבר בערב ראש השנה, יום ראשון בבוקר

בשורות טובות ישועות ונחמות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן