מתי נולדתי?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 26/09/21 14:36 כ בתשרי התשפב

שאלה

נולדתי ב4.10.2004 ביום של יט בתשרי

אמא שלי אומרת שנולדתי ב10 בלילה ואבא לא זוכר

במשך המון זמן התאריך לידה שהיה כתוב בתז של ההורים שלי היה יט וככה גם חגגתי עד היום, אבל כשהוצאתי תעודת זהות היה רשום כ בתשרי וגם בכללי היום העברי מתחיל בערב נכון?

קיצר אני במשמר זהות ולא יודעת מתי נולדתי ומתי לחגוג

ממש אשמח לתשובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לפי הלוח העברי יום ההולדת הוא כ תשרי תשס"ה.

מעודים לשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן