מתי חל יום ה30

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 23/02/22 15:36 כב באדר א'

שאלה

אבי ז"ל נפטר בתאריך 21.1.22

כ בשבט תשפב

מתי חל יום ה30, הסעודה

וכן יום גילוי מצבה.

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום,

כיוון שזה שבת, הוא נקבר בטח ביום ראשון ועל פי זה מחשבים את יום ה 30,

יום ה30 חל ביום שני בתאריך 21.2.22 בבוקר עולים לבית העלמין לגילוי מצבה.

שלא תדעו עוד צער.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן