מצוות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 05/11/20 00:33 יח בחשון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב..

איך אותו אלוהים מצווה על כל דת מצוות שונות...?

או לפיכך התורה לא נכתבה בידי משה, אלא בידי כותבים שונים עם השקפות נבדלות. לכן באותה מצווה רב אחד יכול לפסוק כך ורב שני כך..

למה עלי לקיים מצוות? אם אני לא בטוח מה רצון השם?

תשובה

שלום לך,

הקב"ה ברא את העולם ונתן תורה לעם ישראל במעמד הר סיני בנוכחות מליוני אנשים.

זו האמת ואין בילתה.

כל מה שאתה קורא דתות הם המצאות של אנשים שבדו מליבם ואין בינם לבין האמת שום דבר.

אתה יודע על המצוות כי הוריך סיפרו לך וכך מדור לדור ממעמד הר סיני ועד ימינו אנו, זה עובר מדור לדור ואם במקרה יש נתק במשפחה מסוימת אז חוזרים בתשובה דרך יהודים אחרים.

בברכה דוד לוי

הערה -

גם לאדם הראשון וגם לנח בצאתו מהתיבה, נאסרה עבודה זרה = עבודה שאינה עבודת השם .

לפי זה מרבית הדתות אסורות על כל בני האדם =בניו של אדם הראשון ושל נח בעולם.

בברכה דוד לוי