מעשר שירות לאומי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/09/21 11:43 כא בתשרי התשפב

שאלה

שלום,

התחלתי שירות לאומי ובעזרת ה' אתחיל עבודה וחשבתי לתת מעשר.

אני עושה את השירות במועדונית רווחה בירושלים לילדים בכיתות א-ד (מועדונית חילונית)

האם אני יכולה להביא את המעשר למועדונית?

ואם כן יש דברים ספציפיים שאליהם הכסף יכול להיות מיועד?

או שמותר שזה יהיה כמו קופה קטנה לצוות שיוכל לקנות כל מיני ממתקים ומשחקים?

אשמח לתשובה בקרוב

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח.

על השרות החשוב שאת עושה; על ההכרעה להפריש מעשר כספים; ועל הרצון לתת את זה למועדונית.

ואכן, הדבר מותר, כאשר הכסף מיועד לדברים המיועדים לילדים.

כל טוב וחג שמח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן