מנחוס ברכב.

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/01/21 11:23 א בשבט התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב.

יש לי בן זוג בתקופה האחרונה.

לפני כשבוע וחצי היה לנו אקט מסוים ברכב.

לא אקט מלא אבל היה דבר מסוים.

מאז אני נמצאת המון בסיטואציה של כמעט תאונה.

כיצד ניתן לעשות תיקון על כך?

כמובן שזו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה.

תודה כבוד הרב

תשובה

שלום

כמו בכל חטא, גם כאן צריך לעשות תשובה.

מה זה אומר? חרטה אמיתית על מה שהיה, קבלה לעתיד שלא לחזור לכך, כלומר כזו שמבטאת את הרצון שלא להגיע לכך שוב, ווידוי לפני ה' על החטא.

כמובן שחלק מהעניין זה לעשות צעדים מעשיים שיעזרו לכך שזה לא יקרה שוב, והדבר הבסיסי ביותר הוא לא להגיע למצב של ייחוד, שנמצאים לבד.

אני לא מכיר את טיב הקשר ביניכם, אבל חשוב לדעת שזה מאוד קשה לקיים לאורך זמן קשר שאיננו של נישואין, בלי שתיווצר קרבה כזו, שבקלות יכולה להוביל לנפילות מהסוג שתיארת, ולכן צריך לתת את הדעת גם על זה.

כל טוב