מכירת חמץ

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/04/18 23:49 ג באייר התשעח

שאלה

שלום

ההורים שלי בכל פסח סוגרים את הבית עושים מכירת חמץ ומעבירים את החג אצל אחד הילדים

במכירת החמץ הם לדעתי לא מפרטים את מיקום החמץ היות ולא מכשירים את הבית ולא נכנסים כל החג

אני בשנים האחרונוץ הבנתי שצריך לפרט איפה נמצא החמץ

האם המכירה שלהם בסדר

האם מותר לנו לאכול שם

תודה מראש

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בדיעבד, המכירה הזו מספיקה כדי שלא לאסור עליכם את האכילה.

כמובן שמלכתחילה יש צורך לפרט היכן החמץ נמצא.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן