מגן שולחן בפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 15/01/22 22:03 יג בשבט התשפב

שאלה

האם אפשר להשתמש בפסח במגן שולחן (סוג מפה ששמים אותה מתחת למפה רגילה) עשוי פלסטיק מצד אחד ובד מצד שני שישמש בחמץ ואי אפשר לכבסו, רק לנגב. תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם משתמשים עליה בחם היא זקוקה להגעלה, ובבד גם עלולים להתקע פירורי חמץ

מאחר ולא מדובר בעלות גבוהה ראוי להשתמש בכיסוי אחר לפסח.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן