םולחב יך אבו תמש יבאבאולש

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 18/09/21 21:23 יב בתשרי התשפב

שאלה

אבא שלי נפטר לפני 10 חודשים מדום לב ומאז הוא לא מפסיק לבוא לי בחלום ומדבר איתי הוא אומר אני רוצה להתקשר אליך הטל שבור מה הוא רוצה להכיד לי אתמול בחלום הוא בא שוב אחרי שיום לפני ביקשתי ממנו כשהסתכלתי בתמונה שלו ואמרתי לו אבא תבוא לי בחלום ותגיד לי מה אתה רוצה להגיד לי הוא בא שוב ונכנס בגלת ולא דיבר אשמח לפירוש זה מאוד מדאיג אןתי אני כל הזמן מתפללת עליו תודה שירי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא לדאוג,

לעשות דברים לעילוי נשמתו, כגון תהילים תפילות לימוד חסד וכדומה.

בברכה

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן