לתינוק שם קריאת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/09/21 08:56 יג בתשרי התשפב

שאלה

שלום .רציתי לשאול האם זה בסדר לקרוא לתינוק ע"ש תינוק שנפטר ( חשבתי על שם

שני) או שיש עניין להמנע בעקבות כך שהיה תינוק ממש קטן. תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אם זה תינוק מאותה משפחה - נהוג שלא.

אם להקים שם לתינוק אחר - יש הטוענים שלא כדאי, ויש הטוענים שזו מצווה גדולה.

עצה: לתת את השם כשם שני.

כל טוב ושמחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן