לשנות את השם

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 28/11/21 19:48 כד בכסלו התשפב

שאלה

שלום הרב, אני חילוניה קוראים לי אופל (opal( אף פעם לא הייתי מחוברת לשם שלי וקצת מתביישת בו, והיום כבר למדתי להשלים איתו. אני מרגישה שהוא תוקע לי פרנסה ופרי בטן ובכללי במלא דברים (יש לי ילד 1 ברוך השם) ושהוא שלילי אבל עדיין אני רוצה להוסיף שם שני שיהיה חיובי

האם כדאי לי? ואם כן, איזה שם?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

רצוי יותר להחליף את השם או לפחות להוסיף שם נוסף.

ממליץ על שם אורה או אחינועם או שירה.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן