לקבל דעת תורה בקשר לשידוך

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 06/01/22 16:00 ד בשבט התשפב

שאלה

שלום הרב. אני גרושה לאחר חיים ממש לא קלים בלשון מעטה בת 33 +5 ילדים נמצאת חודשים בשידוך כבר חודשים עם בחור אלמן שנה וחצי +4 בנים. הבחור עשה עליי בירורים שהוסבר לו עלי רק דברים חיובים וטובים. כשאני שואלת את הבחור לאן אנחנו מתקדמים מפה הוא טוען שהוא צריך את הזמן שלו עוד כדאי להוריד את החסימות שקיימות לו אבל שהוא מעוניין בי ויש בי המון דברים שחשוב לו שיהיה באישה אני לא יודעת האם זה נכון להמשיך לתת לו את הזמן שלו!?

חשוב לציין שאנחנו שומרים נגיעה ואני לא רוצה להכשל ולא להכשיל

חשוב לי להקים בית יהודי על טהרה

גרושה מזה שנתים.

*אשמח לקבל דעת תורה אני מרגישה שאני נמצאת ממש בין שמים וארץ

תשובה

שלום

אני מבין את הכאב והצורך שלך. אולם חשוב שתתני לו את הזמן להגיע.

זו עצה, ואינה דעת תורה, משום שלא מדובר בנושא הלכתי אלא אנושי.

התפללי עליכם, ובע"ה הכל יתקדם לטובה כרצון השם.

כל טוב