למידת קריאה בטעמים לבנות לקראת חידון התנ"ך

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 28/11/20 21:18 יב בכסלו התשפא

שאלה

שלום,

אני לומדת לחידון התנ"ך ב"ה ושמעתי שהשיטה הטובה ביותר ללמוד נביאים אחרונים זה לקרוא ולשמוע אותם בטעמים, אז השאלה שלי היא האם אפשר שבנות ילמדו טעמים, (בלי להשתמש בהם מול גברים כמובן)

תודה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

באופן שתארת- אינני רואה סיבה הלכתית להמנע מכך.

בהצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן