ללא נושא

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 19/08/06 23:59 כה באב התשסו

שאלה

ב"ה

אני מכיר בחורה שהיום היא בסדר גמור מבחינה דתיית והכל אך בגיל 13 בערך היה תקופה שהיא לא שמרה נגיעה

וגם בכל מיני קטעים שדיברו בנים בנות היא הייתה בת כזאת שממש השתנתה ליד בנים,

כל זה דברים שמפריעים לי מאוד גם היום וגם עם למרות שאני חושב שיש התאמה.

זה מפריע לי..מה הרב אומר?

תשובה

שלום
"במקום שבעלי תשובה עומדים..." הוא כלל חשוב אצלנו , בודאי אם החטאים נעשו בגלל חטאות נעורים ולכן כדאי לך להתגבר על עכבות אלו אם אכן ישנה התאמה כיום. אמור לעצמך שוב ושוב שזכית לפגוש בת מעלה שידעה לפרוש מן האסור ותוכל להיות לעזר רב לכם בבנין הבית, בעז"ה - וזה יוכל לעזור לך להתגבר על החשש ( כל זה מתוך הנחה שהקשר ביניכם כעת הוא למען הקמת בית ואתם בגיל המתאים לכך וכו')

בברכה
אלישע פיקסלר