ללא נושא

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 22/10/06 22:39 ל בתשרי התשסז

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב!

יש לי שאלה שיכול להיות שבכלל לא קשורה לשאלת רב אבל השאל:אני ואחותי מזה 4 חודשים מערב חתונתה לא מדברים הדבר מצער אותי מאוד אך איני יודעת מה לעשות כל דבר שניסיתי לא הצליח בלילות אני לא ישנה מרוב צער ואני נתקפת בכאבים באזור הלב הלכתי לבדיקות ואמרו שברוך ה הכל בסדר אך אמרו שזה נובע מדאגות ומאי שקט צובט לי באמת מבטוחו שאני ואחותי לא מדברות מה לעשות היא ביקשה לנתק את הקשר ביגלל שהיתחתנה

מה אתה מציעה כי אני ממש עצובה בגלל הנושא איך אוחל לחזור לדב ראם אחותי שאני ממש אוהבת בבקשה תן לי דרכים להציל ולשנות את המצב!!

השמח לקבל תשובה בהקדם העניין גורם לי למטח ולחוסר שקט

שנה טובה שרה שוורץ אולפנית טבריה

תשובה

שלום
אכן המצב מצער.קשה לתת פתרון קסם , אלא את צריכה לחשוב מה הדרך שיכולה לדבר אל אחותך: אולי לכתוב מכתב בו את מתארת כמה קשה לך ושאת רוצה לחזור לדבר איתה, אם יש לאחותך קשר טוב עם אבא או אמא אז לבקש מהם שידברו איתה, אולי באמצעות חברה טובה או אח שלכם וכו'. לעשות זאת בכבוד ובעדינות . ועד שזה מצליח להתפלל לה' שיפתח את ליבכן לאהבה

בברכה
אלישע פיקסלר