לימוד

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/11/20 14:34 ו בכסלו התשפא

שאלה

שלום הרב, כהמשך לשאלה על לימוד בשעת התורה. בכלל לא ללמוד, כי אם אני עוקב בפרשה ותוך כדי מעיין וקורא בפירושים עדיף בכלל לא לעשות זאת בקריאת התורה ורק להקשיב ולקרוא את הפסוקים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

עדיף שלא.

איני יכול לומר שאסור, אבל עדיף להקשיב לקריאת התורה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן