כשרות בתוספי בריאות

חדשות כיפה רבני כושרות 28/07/21 14:50 יט באב התשפא

שאלה

שלום ברצוני לקנות תוסף שינה שעוזר לישון האם מותר לקנות תוסף בלי הכשר מחול הוא בא בטבליות בליעה

אשמח לתשובה תודה :)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

עדיף למצוא תוספים עם הכשר

להרחבה ראו כאן:

https://www.kosharot.co.il/%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן